Хуманитарна акција студената и запослених Београдске политехнике за децу са Косова и Метохије од 26. децембра до 14. јануара

Неколико година уназад, студенти и запослени Београдске политехнике су покренули иницијативу скупљања помоћи и поклона за децу која немају могућност као њихови вршњаци. Протеклих година донације су биле усмерене ка деци из Свратишта за децу Београд и Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска из Београда, а овог пута хуманитарна мисија биће усмеримо ка деци са Косова и Метохије.
 
Скупљање слаткиша, сланиша, играчки, гардеробе, свески, школског прибора и новчаних прилога обављаће се у школској библиотеци, у улици Катарине Амброзић 3, сваког дана од 8 до 19 часова. Акција траје од 26. децембра до 14. јануара. Треба имати у виду да школа због празника неће радити од 01. до 07. јануара 2020. године.
 
Организатори ове акције позивају све студенте и све запослене у Београдској политехници да се одазову у што већем броју, у складу са могућностима, како би обрадовали и улепшали празнике малишанима из јужне покрајине.
 
Контакт телефони: 060-438-7418