Студентска организација „AIESEC“ позива студенте Београдске политехнике да присуствују догађају „Упознај AIESEC“ и постану њени чланови

Постаните члан највеће студентске организације!

„AIESEC“ је интернационална организација која младим људима широм света омогућава да развију лидерске и друге вештине из области маркетинга, финансија, продаје и људских ресурса. Kроз рад у тиму, који траје шест месеци, млади људи имају могућност да кроз реализацију волонтерских и стручних пракси, у земљи и иностранству, науче стране језике и упознају друге култура сарађујући са својим вршњацима широм света.

Највећа студентска организација „AIESEC“ врши регрутацију нових чланова. Организација у Србији постоји већ 60 година и кроз њу је прошао велики број чланова, на чија су достигнућа представници ове организације поносни. Уколико желите да стекнете нова знања из различитих области, те да се усавршите и развијете своје вештине за рад у тиму, пријави се и започните своје „AIESEC“ искуство!

Уколико желите да постанете део наше организације, позивани сте да присуствујете догађају „Упознај AIESEC“. Догађај ће се одржати у четвртак, 30.маја 2019. године са почетком у 19.00 сати , у згради Београђанке на 6. спрату. Као студенти, позвани сте да искористите ову прилику и да упознате нове и занимљиве људе. Позвани сте да започнете своје пословно искуство у тиму ове организације.

Уколико сте заинтересовани можете се пријавити овде.