Бесплатна радионица „Осмишљавање и развој пословних идеја у областима циркуларне и зелене економије‟

Привредна комора Србија позива вас да се пријавите на радионцу на којој можете савладати нове вештине, забавити се и упознати нове колеге.

Kао резултат, заједно можете осмислити и развити нацрте пословних идеја и пословних модела у у областима циркуларне и зелене економије.

Радионице се организују зато што Комора зна да многи од вас, без обзира на област за коју се школујете, имате интересовања за заштиту животне средине и осмишљавање идеја и пројеката који могу да допринесу стварању одрживе и лепе будућности.

Студенте са таквим интересовањима срећу се на свим факултетима и Комора зна да најбоље идеје праве мулти-дисциплинарни тимови, па је ова радионица добар начин да се упознате са колегама и колегиницама, које деле ваша интересовања за заштиту животне средине, а долазе из других области.

На радионици се ради на практичан начин и учи се кроз игру. Учешће на радионици може донети користи, јер ће вам омогућити да боље сагледате проблеме са којима се суочава планета и зато што ћете научити да изазов често носи и пословну прилику.

Учешче на радионици је бесплатно.

Добијате сертификат о учешћу.

Обезбеђени су ручак и освежења на паузама.

Радионица се одржава у Београду, 23. априла 2019.; у трајању од 9:00 до 17:00.

Место: Привредна комора Србије, Теразије 23, сала на 8. спрату

За учешће се региструјте овде.

Регистрације се примају до попуне места, зато пожурите.