Интернет трибина: говорник Гордан Кичић

Након неколико успешних интернет трибина (у форми вебинара), дошао је ред да на најбољи начин крунишемо рад на даљину у претходном периоду и позовемо вас да се пријавите и испратите нашу нову трибину. Говорник – Гордан Кичић. Сувишно би било да речи трошимо на представљање некога ко је кроз своју глумачку каријеру оставио утисак и печат на све генерације, својим шармом и осмехом поносно репрезентујући огроман таленат за сцену, било да се ради о позоришту, филму, тв серији или водитељској позорници.

Част нам је и задовољство да презентујемо ову интернет трибину, која носи поднаслов „Реална прича“, по називу првенца нашег говорника из улоге филмског редитеља. Не обећавамо ништа сем реалне и инспиративне приче, а с обзиром на реалност са којом се сви суочавамо у различитим позицијама и са различитих тачки гледишта. Очекујте потпуно културно уздизање вођено ликом и делом нашег говорника, јер свако од нас је помало Калуђер, Сумпор, Бранко Јагодић, Ерцег, Миша…

Пријава је обавезна и биће отворена до понедељка 01.06. до 19 часова.

Пријавите се ОВДЕ.

Разговор почињемо у 19 часова преко Zoom апликације, потпуно је бесплатан и након што пошаљете пријаву добићете одговор са линком преко ког приступате трибини у наведено време.

Студенти Академије техничких струковних студија Београд