Пријави се за учешће на CGA Belgrade 2019 конференцији

Трећа интернационална конференција компјутерске графике и уметности CGA Belgrade 2019 одржаће се 1. и 2. новембра под слоганом Бујање/Thriving, у згради Југословенске кинотеке у Узун Мирковој 1. Посебан фокус конференције биће едукација и образовање талената у индустрији компјутерске графике која обједињује филм, видео игре, дизајн, визеулне уметности и ИТ, као савршен пример бујања креативности потпомогнутог новим технологијама у коме Србија има доста тога да понуди.

Дводневни програм у коме ће посетиоци моћи да бирају између 30 предавања, 3 панела, 5 радионица, округлих столова и прилике да сретну “ловце на таленте” је и ове године бесплатан и намењен студентима и професионалцима. Сви заинетересовани за учешће могу се регистровати путем Eventbrite система на линку испод или на сајту cgabelgrade.com

У Београд стижу Џастин Филдс, концепт артист који стоји иза филмова Вулверин, Планета Мајмуна и Грдана, Хуго Гуера, супервисор визуелних ефеката на филму и видео играма, Игор Јовановић из лондонског Фраместоре студија, који ће са публиком поделити свој рад на Спајдермену, Клаудија Цермак, поред чијег имена стоје наслови Троја, Хари Потер, Џејсон Борн, Капетан Америка, Ноћне звери и Оскар за рад на филму Гладијатор, представници наградјиваних студија FullScream, The Mill, Escape. Посебан куриозитет биће и долазак Маркоса Фахарда софтверског инжењера и креатора најпознатијег рендеринг софтвера Арнолд за чији рад је наградјен техничким Оскаром Америчке филмске академије.

Чекамо вас на CGA Belgrade 2019 конференцији.

Линк за регистрацију

https://www.eventbrite.com/e/cga-belgrade-2019-computer-graphics-arts-conference-tickets-74269101883