СТРУЧНЕ ПРАKСЕ У ИНОСТРАНСТВУ – AIESEC

Желиш да се стручно усавршаваш на пракси у иностранству? Желиш искуство које ће твој CV разликовати од других?
Највећа светска студентска организација AIESEC организује стручне праксе у иностранству баш за тебе. На пројектима имаш могућност да активно радиш на својим вештинама, личном и професионалном развоју у страном окружењу где ћеш упознати и радити са људима из различитих земаља и кроз праксу стећи релевантно искуство у својој струци. Области пословања у којима организујемо праксе су Business Administration and Development, IT, HR, Marketing, Finances, Engineering i Teaching.

Kроз цео процес одабира праксе која ти одговара, прављења CV-а, аплицирања, па све док се не вратиш са своје праксе имаш пуну подршку нашег тима, и имаћеш особу која те води кроз читав процес.
Позивамо те да попуниш пријаву и ускоро ћемо ти се јавити са осталим детаљима везаним за твоју стручну праксу.
Линк за пријаву: https://forms.gle/eg92T4rLkptTMAYQ9

О AIESEC -у:
AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 100 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа јединствену могућност за лични и професионални развој.
Чекамо те!

Kонтакт информације
Сара Пошмуга
Председник локалне канцеларије Сингидунум
+381 61 79 09 997
sara.posmuga@aiesec.net