Студенти Академије техничких струковних студија и Каријерни центар за студенте Београдске политехнике организују интернет трибину у вези развоја каријере, са посебним освртом на дизајнере у Србији

Пријавите се за интернет трибину о развоју каријере са руководиоцем Каријерног центра Београдске политехнике др Предрагом Максићем.

Студенти Академије техничких струковних студија и Каријерни центар за студенте Београдске политехнике организују интернет трибину у вези развоја каријере, са освртом на развој дизајнерске каријере у Србији.

Циљ Каријерног центра за студенте је пружање подршке појединцу у одабиру правог каријерног пута у оквиру расположивих могућности, а у контексту оптималног развоја и употреба сопствених потенцијала у складу са властитим интересовањима и вредностима, како би постигао одређено задовољство у професионалном и приватном животу.

На трибини ћемо разговарати о улози Каријерног центра и његовом значају у развоју каријере појединца, о томе шта је каријера и какво је виде студенти у Србији, о почетним корацима и потребним вештинама за побољшавање каријере, могућностима промене професије, о тржишта рада и развоја каријере у Србији, о формалном стицању компетенција за обављање одређеног посла, писању биографије, фриленсу и свим другим темама које могу да занимају једног младог човека.

Пријава за гледање и слушање трибине је обавезна и биће отворена до уторка 26.05. у 18 часова, након чега ћете добити линк за приступање. Трибина се одржава преко Zoom апликације и потпуно је бесплатна, потребно је само да скинете апликацију и приступите преко линка који ћете добити на мејл.

Пријавите се ОВДЕ

Студенти Академије техничких струковних студија Београд
instagram.com/studenti.tehakademija
facebook.com/studenti.tehnakademija
studenti.tehakademija@gmail.com