AIESEC Prijem novih članova

Пријаве су отворене – постани део највеће студентске организације на свету!
Највећа међународна организација вођена од стране младих, AIESEC,  у потрази је за новим члановима ентузијастичног и предузимљивог духа који верују у потенцијал младих и промену коју  они могу да остваре.

Замисли шта би било да овог лета можеш да започнеш рад на себи, како  на личном пољу  тако и на  професионалном. Можеш бити окружен  људима који подстичу позитивну промену у теби, истичу твоје успехе, али и да стекнеш осећај одговорности кроз 6 месеци рада у тиму.

Многе компаније оиекују да веж имате до две године искуства на разлииитим пољима после коледћа, али не разумете како да га добијете?

Највећа међународна организација коју води млади људи, AIESEC, је у потрази за новим члановима ентузијастичног и предузимљивог духа који верују у потенцијал младих и промену коју они могу да остваре.

Пријаве за чланство отварамо у Београду,  Новом Саду,  Крагујевцу,  Нишу  и  Суботици. Придружи се младима који теже да испуне свој потенцијал доприносећи својој заједници кроз развијање лидерства.

#uzAIESECmogu Од:

  1. Усавршим своје професионалне вештине кроз различите позиције
  2. Усавршим своје личне вештине радом са људима
  3. Стекнем пријатеље из целог света и усавршим знање енглеског језика
  4. Научим да радим у тиму и стекнем искуство вођења тима
  5. Будем део екипе која ствара систем подршке и ту је да саслуша сваку моју нову идеју
  6. Учествујем у организацији пројеката и догађаја
  7. Упознам се са радом компанија и корпоративног света
  8. Учествујем на едукативним конференцијама
  9. Радим да остварим своје циљеве кроз индивидуални рад са овим вођом

Попуни пријаву овде и убрзо ћемо ти се јавити са детаљима о даљем процесу селекције. Пријави се што пре и направи корак ван зоне комфора и свакодневице.

O AIESEC-u:

AIESEC је глобална мрежа која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 110 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа јединствену могућност за лични и професионални развој.

Контакт информације: teodora.jovanovic6@aiesec.net