Iervolino Studios

Иерволино Студиос тражи таленте из области 2Д и 3Д дизајна, анимације, монтаже, композиције, визуелних ефеката.

Конкурс је отворен до 15. јуна, а кандидати који уђу у ужи избор биће контактирани. Упутство за пријаву можете наћи на линку: https://iervolinostudios.com

Само годину дана након отварања студија за продукцију анимираних садржаја у Србији, који је окупио више од стотину домаћих уметника и креативних стручњака, Иерволино Студиос (ИЕС) најављује ново ширење. У сусрет првом рођендану, који ће обележити овог лета, студио отвара своја врата новим талентима из области 2Д и 3Д дизајна, анимације, монтаже, композиције, визуелних ефеката (VFX), али и маркетинга и комуникација и позива их да се пријаве и постану део ИЕС креативног тима, у студијима у Београду и Новом Саду.

Ово је јединствена прилика за све уметнике и креативне стручњаке из наше земље да раде на првокласним пројектима у рангу светских филмских и streaming продукција – прилика да раде у уникатно дизајнираном студију за анимацију, опремљеном најсавременијим технологијама, раме уз раме са искусним домаћим и страним експертима. Тренутно запослени у ИЕС већ увелико раде на развијању креативних садржаја за дистрибуцију широм света, попут краткометражног анимираног серијала Пафини, а шансу за учествовање на бројним другим иновативним пројектима светских размера, попут револуционарне иницијативе Space 11, имаће и будући чланови тима. Ова нова компанија има за циљ продукцију филмских, ТВ и online садржаја, али и музичких и спортских догађаја, у потпуности снимљених у свемиру.