РЕАЛИЗОВАНО ПРЕДАВАЊЕ У LEARNING CENTER-У КОМПАНИЈЕ COCA-COLA HBC

Студенти треће године заједно са представницима  Академије  техничких струковних студија,  ОДСЕК  ЗА САОБРАЋАЈ, ИНДУСТРИЈСКО ИНЖЕЊЕРСТВО И ИНЖЕЊЕРСКИ МЕНАЏМЕНТ, модула Друмски саобраћај, реализовали су 13. 01.2023. године наставну посету компанији COCA-COLA HBC у Земуну.  Студенти и наши представници  имали су прилику да се упознају са производњом, начином пословања и структуром компаније, а посебно са сектором који је надлежан за послове логистике.

У првом делу посете пружена је прилика  да се  обиђе  производња, која је скоро у потпуности аутоматизована применом савремене опреме, укључујући и роботе, палетомате и сл. Након посете производњи организовано је предавање о савременим токовима логистике са примерима технологија које се користе у компанији COCA-COLA HBC. У комуникацији са стручњацима из компаније студенти  су сазнали  како  да  повежу теоријска знања са њиховом применом у пракси у савременом пословању.

Студентима који су се посебно истакли, компанија је понудила прилику да кроз стручну праксу и будуће пријаве за посао буду део компаније. Сви студенти су упознати и са процесом регрутације и селекције, очекивањима од запослених, као и бенефитима рада у тако комплексном систему као што је COCA-COLA HBC. У  пријатној атмосфери приликом ове посете студенти су попричали са запосленима и сазнали одговоре из праксе.

Захваљујемо се компанији COCA-COLA HBC на гостопримству и прилици да наши студенти прошире своја знања, као и на могућности  реализације  сарадње  након завршетка студија.

Представници Академије техничких струковних студија –  Одсек  за саобраћај, индустријско инжењерство и инжењерски менаџмент:  др Жељко Ранковић, дипл.инж. Саобраћаја и Светлана Живановић, мастер инж.  саобраћаја.