45 МИНУТА О ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНОЈ КАРИЈЕРИ – LX ДИЗАЈН – РАЗВОЈ И ДИЗАЈН УЧЕЊА

Позивамо вас на још једну виртуелну кафицу:

  • ако вас занима прича о доношењу одлуке по питању промене каријере и једном каријерном путу од Мастер академских студија (биохемије) до “freelance” посла на позицији стручњака за учење и развој
  • интересује вас EdTech
  • занима вас шта раде “Learning Experience Designer”, “Learning Experience Architect”  или “Instructional Designer” и желите да сазнате да ли су то занимања будућности или пролазни тренд
  • које су компетенције потребне за рад у овој области

придружите нам се на новој Зум кафици и пошаљите своје питање кроз пријавни формулар.

Покушаћемо током 45 минута да одговоримо на што већи број ваших питања са нашом гошћом, Маријом Кисом Минић, у уторак 8. марта 2022. са почетком у 15 сати на Zoom платформи. Марија Киса Минић је завршила Мастер Биохемије на Универзитету у Београду и врло брзо је открила да јој каријера у науци није важна колико јој је важно истраживање сопствених потенцијала и интересовања. Након неколико година истраживања добија позицију у одељењу за учење и развој запослених где открива прави потенцијал ове области. Завршила је bootcamp за UX/UI и након кога спаја више знања и вештина које је води позицији Learning Experience Designer-a. Сан јој је да направи online платформу за учење на коју ће се људи враћати по још. Марија данас ради као freelance Learning & Development Specialist за компанију Merck Group.

Пошаљите нам ваша питања за гошћу путем формулара за пријаву

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.