CGA

CGA тим позива студенте АТССБ да се прикључе CGAcademy 2021: Emerging Talents
Очекујте предавања и презентације различитих организација из света филма и гејминга. Сазнаћете за примамљиве едукативне пројекте, чути панел са професорима са факултета и чути из прве руке како функционишу успешни креативни студији код нас…
18.05.2021. од 11:00 – 20:00 сати
Догађај је online, учешће је бесплатно уз обавезну пријаву на линку https://forms.gle/o1D594xr841Xmwsq5

Очекујте предавања и презентације различитих организација из света филма и гејминга. Сазнаћете за примамљиве едукативне пројекте, чути панел са професорима са факултета и чути из прве руке како функционишу успешни креативни студији код нас, док ће ХР менаџери прегледати портфолије пријављених, баш као на правом конкурсу за посао. 
Биће прилике и да се опустите, и то на специјалној радионици мултимедије и арт јаму.
CGAcademy је целогодишња неформална едукативна платформа. Кроз развој софтверских и осталих релевантних вештина подржавамо нову генерацију дигиталних креативаца. Повезујемо креативце и послодавце и у сарадњи са академским установама јачамо базу талената у Србији.
CGAcademy је део CGA породице, коју су формирали Српска филмска асоцијација, Цратер Траининг Центер и VFX Сербиа. CGAcademy програмску целину води Crater Training Center, партнер је Nordeus Hub и многобројне компаније из индустрије: 3Lateral, Mad Head Games, Nordeus, Ubisoft, Crater Studio, као и софтверске куће: Epic Games, Autodesk, Adobe, Maxon, Foundry.