ПРИЈАВЕ ЗА СТУДЕНТСКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ AIESEC

#TvojaAIESECpriča – Ослободи свој потенцијал!

Лето је пред вратима, а ти имаш прилику да започнеш своју причу. АИЕСЕЦ , највећа међународна организација вођена од стране младих, тражи управо тебе – младог, ентузијастичног и предузимљивог појединца који верује у сопствени потенцијал.

У данашњем свету, многе компаније траже искуство које тешко можеш стећи док си студент. Али не брини, ми верујемо у твоје могућности и желимо да ти пружимо прилику да развијеш своје вештине и стекнеш непроцењиво искуство.

Kroz #TvojaAIESECpriča,

можеш:

🌟 Усавршити своје професионалне вештине кроз различите позиције. Без обзира на твоје претходно искуство, АИЕСЕЦ ти пружа платформу за раст и развој у различитим областима.

I Радити у тиму и стекнеш вештине вођења. У АИЕСЕЦ-у, тимски рад је кључан, а кроз своје ангажовање имаћеш прилику да развијеш способност да инспиришеш и мотивишеш друге.

🌍 Упознати пријатеље из целог света и унапредити своје знање енглеског језика. АИЕСЕЦ је глобална организација која ти омогућава да се повежеш са младима из различитих култура и да стекнеш нова знања и вештине.

🚀 Учествовати у организацији пројеката и догађаја који имају стваран утицај на заједницу. Твој допринос ће бити видљив и осетићеш задовољство да мењаш свет око себе.

Немој чекати да искуство дође до тебе – Пријави се за чланство  овде  и напиши своју причу. Са АИЕСЕЦ-ом, имаш прилику да се развијаш, да стекнеш нова искуства и да оствариш своје циљеве. Придружи се највећој студентској организацији на свету и крени на пут ка успеху и личном напретку.

Контакт:

milos.vlaisavljevic@aiesec.net