КОНКУРС ЗА ДИЗАЈН МАЈИЦЕ

Академија техничких струковних студија Београд, одсек Београдска политехника, у сарадњи са штампаријом Јовшић организује конкурс за дизајн идејног решења за мајице.

Тема за дизајн мајице је слободна, на конкурс можете послати ваша креативна решења у виду: илустрација, цртежа, фотографија, фото монтажа, 3Д модела, занимљивих порука (мотивационе, цитати, мисли великих стваралачких личности…) и све оно што мислите да би било занимљиво и атрактивно да се нађе на мајицама.

Димензије рада: максимално А4. То је формат за ваш дизајн, није потребно да се мајица дизајнира у смислу друга боја рукава, оковратника итд.

Штампа: пун колор (CMYK).

Формат за предају: JPG формат, без компресије, резолуција 300 dpi.

Шаблон изгледа мајице на који треба поставити ваш дизајн линк:  https://drive.google.com/file/d/15o3wJWTJPbErohELhmUT5JS2WIgst0PH/view?usp=sharing
Боје мајица: беле и црне. Мајице су кратких рукава са округлим изрезом.

Радови се шаљу електронским путем на: bpmajice@gmail.com Prilikom slanja radova u naslovu mejla potrebno je navesti: Конкурс „Мајица“
Рок за предају: понедељак 30.05.2022. до 15:00h

Награде: Првих 15 аутора чија решења буду изабрана, добијају на поклон мајицу са својим радом.

Чланови жирија:

Ненад Радојчић, графички дизајнер, Браћа Буразери, Дечко цар

Проф. мр Душко Трифуновић, Академија техничких струковних студија Београд

мр Горан Тадић, Академија техничких струковних студија Београд

Напомена: Радови који садрже увредљиве поруке неће бити узети у разматрање. Пристигли радови на конкурс могу се користити у рекламне сврхе, објављивање на Facebook-u, Instagramu као и за излагање на изложбама.