ДОЂИТЕ НА Climathon Belgrade 2019/20 8. и 9. фебруар 2020. ДА ТИМСКИ РЕШАВАМО КЛИМАТСКЕ И ИЗАЗОВЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА БЕОГРАДА!

Climathon – најмасовнија колективна климатска акција у свету – годишње окупља хиљаде људи у 145+ градова и 55+ земаља на свим континентима, са медијском досегом преко 300 милиона људи. Реализује се путем хакатона (креативних радионица и предавања) у току кога тимови састављени од студената, предузетника, стартапова, бизнис лидера и креатора политика решавају климатске изазове Београда.

Догађај је отворен за тимове и појединце, како за оне са само жељом, тако за оне са знањем или већ постојећим идејама.

Решаваћете изабрани од 2 изазова:

  • ”Урбана топлотна острва у Београду” и
  • “Чврсти комунални отпад и еколошка свест грађана”.

Развијаћете колективну иновативност и креативност. Кроз интернац. награђивану еду-игру Play Sustainability и интернац. форум за образовање Remaking Tesla, подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација, учићете о одрживом развоју. Climathon обезбеђује стручњаке из академије и праксе уз које ћете учити те претварати изазове у решења.

Чекају вас сертификати, бесплатан улаз, 2 дана учења и друштвено-корисног креативног рада, храна, пиће, енерџајзери, нетворкинг, забава и подршка за претварање ваших решења у стварност.

  • Више детаља и обавезна регистрација (ограничен број учесника) на http://bit.ly/climbg
  • Facebook догађај: http://bit.ly/climbg-fb
  • Питања, волонтирање, укључење у организацију: climathonbg@gmail.com